Header
Header
Header
Header
 

Stervensbegeleiding en rouwverwerking

‘Op 30 april 2016 verloren wij onze 23-jarige zoon en broertje door een bedrijfsongeval. We werden geconfronteerd met de grootste klap die je als ouders en zus kunt krijgen. We gingen door een heel diep dal.

Marjan van den Blink kenden wij al uit een eerder coachingstraject. Zij heeft ons alle drie gedurende ruim een jaar ongeveer maandelijks begeleid in het verwerken van ons opgelopen trauma.

Wij hebben dat als zeer positief, helpend en waardevol ervaren. Elke keer heeft zij ons een stukje verder gebracht in ons proces. Marjan wist precies de goede vragen te stellen om je aan het denken te zetten. Daarnaast kreeg ze ook op een prettige manier de dingen op tafel die (onbewust) speelden en soms moeilijk waren om naar elkaar uit te spreken.

Tijdens de sessies kregen wij veel inzicht in ieders eigen kern. We werden ons ervan bewust dat ieder individu op zijn eigen manier rouwt. Dat heeft ons geholpen in de relatie tot elkaar en in het verwerken van ons eigen verdriet. Inmiddels kunnen wij stellen, dat wij beter met het verlies om kunnen gaan en dat het naar omstandigheden over het algemeen goed met ons gaat.

Marjan hebben wij leren kennen als een ontzettend lieve en betrokken vrouw, die echt de juiste snaar bij mensen weet te raken. Haar begeleiding heeft ons ontzettend veel gebracht en we zijn haar dan ook heel dankbaar. Wij kunnen Marjan en haar bedrijf, Sense2know, aan iedereen aanbevelen!’

Judy en Erik en Laurie en Jeroen